Uzun Makarna Özgür Balakar


(6) (2)
Ad Soyad Uzun Makarna Özgür Balakar
Meslek Fenomen
Yaşı 25 (1998-06-10)
Boyu 164
Kilosu 43 KG
Burcu İkizler
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Doğum Yeri Sakarya

Biyografi

Uzun Makarna Özgür Balakar Kimdir? Aslen Nerelidir?

Gerçek adı Özgür Balakar olan ünlü Tiktok fenomeni, Uzun Makarna kullanıcı adıyla sosyal medya ağlarında büyük bir ilgi görmeyi başarmıştır. 10 Haziran 1994 yılında doğmuştur. En çok nereli olduğu merak edilen Özgür Balakar Aslen Sakarya'lıdır. İstanbul'da yaşamaktadır. Bahçeşehir Üniversitesi'nde eğitim hayatına devam eden Özgür Balakar'ın bir ağabeyi ve ablası vardır. Güzel fenomen Özgür Balakar, Tiktok platformunda çektiği playback, ağır çekim ve dans videoları ile büyük bir hayran kitlesine sahiptir. Aynı zamanda instagramda ve Youtube platformundada oldukça popüler olup takipçi sayısı bir hayli fazladır. Yaptığı kombinlerle çok beğenilen Özgür Balakar, Dünya'da ve Türkiye'de gençler tarafından oldukça sevilmektedir. Tiktok fenomeni Özgür Balakar'ın video çekmek dışında çeşitli markalara modellik yaptığıda bilinmektedir. Tiktok güncel takipçi sayısı 5,4 milyondur. Burcu ise ikizlerdir.  

Tiktok'ta en sevilen fenomenlerden biri olan Uzun Makarna Özgür Balakar'ın en beğendiği renkler arasında pembe rengi bulunmaktadır. Ojelerini ise sık sık pembe kullanmaktadır. Gerçek göz rengi kahverengidir ancak gözleri bozuk olduğu için 3 numara mavi lens kullandığını belirtmiştir. Kendisi hakkında en sevmediği özelliği ise çok kolay affedebilen bir yapıya sahip olmasıdır. 

Özgür Balakar Neden Uzun Makarna İsmini Kullanıyor?

Uzun Makarna Özgür Balakar, hakkında en çok merak edilen Uzun Makarna olan lakabını neden kullandığı hakkında " Lise zamanlarında saçlarım sarı ve dümdüzdü makarnaya benziyordu. Aynı zamanda ismim Özgür olduğu için erkek ismi diye dalga geçiyorlardı. Bende sosyal medyada kendi ismimi kullanmayayım diyerek Uzun Makarnayı kullanmaya başladım. Sonra o şekilde kaldı. Artık herkes Uzun Makarna diye hitap ediyor" diyerek açıkladı. 

Uzun Makarna Özgür Balakar Nasıl Fenomen Oldu?

Topuzlu olarak paylaştığı bir fotoğrafının bir çok kişi tarafından çizilip paylaşılmıştır. Güzel fenomen Özgür Balakar'ın bu fotoğrafını sonunda bir popüler instagram sayfası paylaşarak bu kız Türkmüş demesi üzerine post dahada yayılmaya başlamıştır. Takipçi sayısıda bu arada oldukça artmaya başlamıştır. Ayrıca keşfete düşmesi sonucu Balakar'ın videolarını bir çok kişi paylaşıp yaymaya başlamıştır. Mankenlik yapmasınında etkisi ile güzel kombinlerini paylaşan uzun makarna kısa sürede popüler hale gelmiştir. Daha sonra uygulamalara gönderdiği bir videoyu Dünya Starı Justin Bieber'in beğenmesi üzerine iyice yükselmiştir. 

Özgür Balakar Evlimidir? Sevgilisi Kimdir?

İlişkileri oldukça çalkantılı olan tiktok fenomeni uzun makarnanın aşk hayatı belirsiz bir hale gelmiştir. Geçtiğimiz zamanlar kendisi gibi tiktok fenomeni olan Uğur Bay ile yaklaşık 2 sene boyunca ilişki yaşamıştır. Ayrılık sebepleri ise Uğur Bay'a eski sevgilisinden gelen mesajı Özgür Balakar'ın görmesi sonucunda ayrıldıkları bilinmektedir. Son zamanlarda ise yine Tiktok platformunda oldukça popüler olan Yusuf Şenli ile çıktığı bilinmektedir. 

Tiktok Hesabı: 

@uzunmakarna

İnstagram Hesabı:

@uzunmakarna

Youtube Hesabı:

uzunmakarna

11 Ekim 2021 Pazartesi 17:15 - 11 Ekim 2021 Pazartesi 17:36

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Uzun Makarna Özgür Balakar
Meslek Fenomen
Yaşı 25 (1998-06-10)
Boyu 164
Kilosu 43 KG
Burcu İkizler
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Doğum Yeri Sakarya
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler