Zeynep Avcı


(2) (1)
Ad Soyad Zeynep Avcı
Meslek Şarkıcı
Yaşı 41 (1983-01-01)
Burcu Koç
Doğum Yeri Almanya

Biyografi

Voice of Germany Zeynep Avcı Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Almanya’nın O Ses Türkiye versiyonu olan Voice of Germany’e katılarak tüyleri ürperten sesiyle tüm jüri üyelerini kendisini ayakta alkışlatmayı ve etkilemeyi başarmıştır. Yarışmaya türkçe şarkı olan Tan Taşçı’nın Yalan isimli parçası ile katılan Zeynep Avcı son günlerde en çok aratılan isimlerden olmuştur. 
Zeynep Avcı bu performansıyla Türkiye’de ki hemen hemen tüm sanatçılardan sosyal medyada büyük bir destek ve ilgi görmeyi başardı. 

Zeynep Avcı Koç burcundadır.
 

Zeynep Avcı Kimdir? Kaç Yaşındadır? Aslen Nerelidir?

 

Almanya’da yaklaşık 20 yıldır pek çok sahnede performans gösteren Zeynep Avcı, aslen Türk kökenli olup Zonguldak’lıdır. Ailesi 1970‘li yıllarda Türkiye’den Almanya’nın Berlin şehrine yerleşmiştir. Voice of Germany‘deki performansı ile gündeme damga vuran Zeynep Avcı’nın 38 yaşında olduğu bilinmektedir. 
 
Almanya’da doğup büyüyen Zeynep Avcı evli ve 2 çocuk annesidir. Zeynep Avcı yarışma başlamadan önce Alman medyasına verdiği röportajda “Türkiye’de yaşamamamıza rağmen, köklerimize çok bağlıyız. Bu kültürü aile içerisinde de devam ettirmeye çalışıyoruz. İnsanların yabancı dildeki bir şarkıyı, o dili bilmeseler bile hissetmelerinin mümkün olduğunu ispat etmek istiyorum. Ve bunun zamanının geldiğini düşünüyorum” açıklamasında bulunmuştur. 
 

Zeynep Avcı için Voice of Germany jüri üyeleri “Tek kelimesini bile anlamadık ama tüylerimiz diken diken oldu. Bu ne kadar güzel bir ses ve ne güzel bir yorum” diyerek beğenilerini ifade ettiler.

Zeynep Avcı Kariyeri:

Berlin’li Zeynep Avcı, Beatztanbul isimli orkestra ile biliniyor. 20 yıldır çeşitli mekanlarda sahne almıştır.

Zeynep Avcı büyük ud virtüözü ve müzisyen Nuri Karademirli ile çalışma fırsatı bulmuştur. Katıldığı bir programda Türk Sanat Müziği eğitimini Serap Saat’ten aldığını belirtmiştir. 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

The Voice of Germany (@thevoiceofgermany)'in paylaştığı bir gönderi

 

10 Ekim 2021 Pazar 22:51 - 10 Ekim 2021 Pazar 23:46

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Zeynep Avcı
Meslek Şarkıcı
Yaşı 41 (1983-01-01)
Burcu Koç
Doğum Yeri Almanya
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler