HoYeon Jung Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Oynadığı Diziler?


(1) (0)
Ad Soyad HoYeon Jung
Meslek Oyuncu
Yaşı 29 (1994-06-23)
Boyu 176
Kilosu 58 KG
Burcu Yengeç
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Sevgilisi Lee Dong Hwi
Doğum Yeri Güney Kore

Biyografi

HoYeon Jung (Squid Game Kang Sae-Byeok No 067) Aslen Kimdir? Nerelidir?

Squid Game başrol oyuncularından olan HoYeon Jung, 23 Haziran 1994 yılında Güney Kore'nin Seul şehrinde dünyaya gelmiştir. İki kardeşi vardır. 16 yaşında modellik yapmaya başlamıştır. Kariyer hayatının başlarında kırmızı saçlarıyla dikkat çeken HoYeon Jung 'alevli' kişiliğyle tanınmıştır. Popüler oyuncunun şuan Amerika Birleşik Devletlerinde yaşadığı bilinmektedir. Netflix platformunda Squid Game dizisi ile başarısını bir adım daha yukarıya taşıyan ünlü manken Vogue dergisinde Kore'nin top modeli olarak adlandırılmıştır. Korenin top modeli models.com sitesinde En İyi 50 model arasına ismini yazdırmayı başarmıştır. Güzel oyuncunun burcu ise Yengeç'tir.

HoYeon Jung'dan Squid Game dizisi için bir video seçmesi istendiğinde New York Moda haftasında olduğunu belirtmiştir. Tüm zamanını senaryoyu okuyarak geçirdiğini ve herşeyi bırakarak dizi ile ilgilendiğini söylemiştir. Dizide olmaktan oldukça memnun olan HoYeon Jung, son zamanlarda oldukça popüler olmaya başlamıştır. Türk hayranları tarafından güzel bir kitleye sahiptir.

HoYeon Jung Kaç Yaşındadır? Boyu ve Kilosu Nedir?

Squid Game dizisinin 067 no'lu Kang Sae-Byeok gerçek ismi HoYeon Jung olan yıldız oyuncu 23 Haziran 1994 yılında doğmuştur. Aynı zamanda top modellik yapan Jung 176 boyunda olup 55 kg ağırlığındadır. Türk hayranları tarafındanda oldukça beğenilmektedir.

HoYeon Jung'un Eğitim Hayatı:

Ünlü model ve başarılı oyuncu kendisine yurt dışı olanakları sunan Dongduk Women's University( Dongduk Kadınlar Üniversitesi)'nden mezun olmuştur.

HoYeon Jung Evlimidir? Sevgilisi Kimdir?

HoYeon Jung kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Lee Dong Hwi ile 2015 yılından beri birliktedir. Lee Dong Hwi, Güney Kore'lidir. Popüler televizyon dizisi olan Reply 1988'deki rolü ile tanınırlık kazanmıştır. 

Squid Game HoYeon Jung Kariyeri:

HoYeon Jung 16 yaşından beri modellik yapmaktadır. İlk olarak Seul Moda Haftası'nda modellik yaptı ve ESteem Models'e imza atmadan önce oraya yerleşti ve halka açık olmak için Kore'nin Next Top Modeli'nde yer aldı. Başarılı model ve oyuncu daha sonra Vogue Girl Korea, Elle Wedding ve Naylon Korea gibi dergilerde yer aldı. Ayrıca First Look Korea dergisinin yayılmasında ve Lucky Chouette için bir kampanyada yer aldı. 

2016 yılında Louis Vuitton'a özel 'Açılış Töreni' ile çıkış yapmıştır. Ayrıca Marc Jacobs, Max Mara, Fendi, Alberta Ferretti ve Bone için yürüdü. Sephora'nın Let's Beauty Together, Gap, Chanel, Louis Vuitton ve Hermes reklamlarında yer aldı. Ünlü model Jung, Vogue Japonya, Vogue Kore, W Kore ve Harper's Bazaar Kore'nin kapağında yer almanın dışında Vogue, British Vogue, Dazed, Love dergisi CR Fashion Book için yazılarda yer aldı. 

2017 yılında Models.com HoYeon Jung'u 'En İyi Yeni Oyuncu' ve 'Yılın Modeli' adayı seçmiştir.

2021 yılında ise oldukça popüler olan Netflix dizisi Squid Game ile ilk oyunculuk deneyimini yaparak büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır.

İnstagramda çok kısa sürede takipçi sayısı artmaya başlamıştır. Şuan yaklaşık 19 milyon takipçi sayısı bulunmaktadır. 

 

 

 

 

10 Ekim 2021 Pazar 14:10 - 10 Ekim 2021 Pazar 21:57

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad HoYeon Jung
Meslek Oyuncu
Yaşı 29 (1994-06-23)
Boyu 176
Kilosu 58 KG
Burcu Yengeç
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Sevgilisi Lee Dong Hwi
Doğum Yeri Güney Kore
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler