Bülent Kocamanoğlu


(4) (1)
Ad Soyad Bülent Kocamanoğlu
Meslek İş Adamı
Yaşı 46 (1977-12-10)
Boyu 1,85
Kilosu 84 KG
Burcu Akrep
Göz Rengi Siyah
Eğitim İç mimarlık
Eşi Elvin Levinler
Doğum Yeri Ankara

Biyografi

Bülent Kocamanoğlu, eski eşi oldukça merak edilen Elvin Levinler ile evli olan 44 yaşındaki şirket sahibi mimarın biyografisini anlattık.

Bülent Kocamanoğlu Kimdir

Bülent Kocamanoğlu, Türkiye’nin en sevilen isimlerinden biridir. Her zaman birçok kişinin merakına konu olmuştur. Bülent Kocamanoğlu, 1977 yılında Ankara'da doğdu. Ünlü oyuncu ve şimdiki eşi Elvin Levinler, sosyal medya paylaşımlarıyla popüler oldu. Yakışıklı fenomen aynı zamanda eşiyle birlikte birçok şehir ve ülkeyi gezen bir gezgindir. Toplamda 32 ülkeye gitti. 4 farklı kıtada bulundu. Aynı zamanda sahne ve fotoğrafçılık eğitimi almış ve bu eğitim sayesinde gittiği yerleri profesyonel bir şekilde fotoğraflamıştır.

Bülent Kocamanoğlu Nerelidir?

Ünlü bir gezgin ve başarılı bir iç mimar olan Bülent Kocamanoğlu, takipçilerinden gelen soruları yanıtlayarak ailesi hakkında bilgiler vermiştir. Bülent Kocamanoğlu, Ankara doğumlu olup; onun gibi anne ve babası da Ankaralıdır. Kendini ailesine adamış başarılı bir iş adamıdır.  

  • Bülent Kocamanoğlu’nun Boyu ve Kilosu Kaçtır?

Bülent Kocamanoğlu'nun fiziksel özellikleri Türk standartlarını karşılamakta ve hayatını sağlıklı bir şekilde sürdürmektedir. Yakışıklı iş adamının boyu 1.85 cm boyunda ve 84 kg ağırlığındadır. Uzun saçlı ve kirli sakallı gezgin fenomen siyah gözlüdür.

  • Bülent Kocamanoğlu’nun Mesleği

Bülent Kocamanoğlu'nun ne iş yaptığı sorusu, dizinin sevilen yüzü Ervin Levine ile evlendikten sonra uzun süre hakim oldu. Bülent Kocamanoğlu hem gezgin hem de iş adamıdır. Asıl mesleği iç mimarlıktır. Uzun yıllar Amerika'da yaşayan ve birbirinden güzel evler tasarlayan bu başarılı gezgin, şu anda Türkiye'de eşiyle mutlu bir beraberlik yaşıyor. İç mimarlık alanında çalışmalarına devam eden iş adamının başarılı bir çalışma hayatı vardır. Aynı zamanda Michigan Üniversitesi'nde sahne ve fotoğraf eğitimi aldı. Yüksek lisans eğitimini tamamlayan başarılı Bülent Kocamanoğlu, hobi olarak gezdiği yerlerin profesyonel fotoğraflarını çekti.

  • Bülent Kocamanoğlu’nun Şirketinin İsmi Nedir?

Bülent Kocamanoğlu, 2016 yılında ünlü oyuncu Elvin Levinler ile evlendikten sonra ismi sık sık gündeme geldi. Şirketi her zaman merak edilen bir soru olmuştur. Bülent Kocamanoğlu, şirketinin adını paylaşmak istememektedir. Bu nedenle kendisi, iş adamı ve aynı zamanda başarılı bir gezgin olması bilgisini paylaşmıştır.  

  • Bülent Kocamanoğlu’nun Sosyal Medya Hesapları

Bülent Kocamanoğlu'nun sosyal medya hesaplarının takipçi sayısı her geçen gün artıyor. Ünlü fenomenlerin sosyal medya hesapları şu şekildedir:  

• Eşi Elvin Levinler ile paylaştığı bir YouTube hesabı vardır.

• Facebook ve twitter uygulamalarını aktif olarak kullanır.

• Douyin sosyal medya uygulamalarını aktif olarak kullanmaktadır.

Bülent Kocamanoğlu başarılı bir iş adamı, gezgin, fotoğrafçı ve sosyal medyada tanınan biridir. Çektiği komik fotoğraf ve videolar sosyal medya hesaplarında çok sayıda beğeni almaktadır. Eşi kadar takipçi sayısı da oldukça fazladır. Farklı ülkelerden çektiği fotoğraflar takipçilerini oldukça memnun etmektedir.

Bülent Kocamanoğlu ve Elvin Levinler

Birbirine çok yakışan Bülent Kocamanoğlu ve Elvin Levinler, evlendikten sonra sürekli olarak yurt dışına çıkmaya başlamıştır. Muhteşem çift, 2017’de evlendikten sonra küçük bir ev tutmuştur. Ancak kısa bir süre içerisinde evlerini kapattılar. Sürekli otellerde kalarak yaşamlarını sürdürürken, bir süreden sonra bu göçebe yaşamdan sıkılmıştır. Pandemi döneminde Datça’nın bir köyünde ev tutmuştur. Bahçe ve ev içi düzenlemelerini yaparken, aynı zamanda İstanbul ve Datça arası mekik dokumaya devam ediyorlar. 

28 Ağustos 2021 Cumartesi 17:02 - 04 Ekim 2021 Pazartesi 15:24

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Bülent Kocamanoğlu
Meslek İş Adamı
Yaşı 46 (1977-12-10)
Boyu 1,85
Kilosu 84 KG
Burcu Akrep
Göz Rengi Siyah
Eğitim İç mimarlık
Eşi Elvin Levinler
Doğum Yeri Ankara
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler