Mithat Erdemli, 2 Şubat 1965 tarihinde başkent Ankara’da dünyaya gelmiştir. Yüksek öğretim eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı’nda tamamlamıştır.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarında oyunculuk dersleri veren Mithat Erdemli, ayrıca bir dönem de Diyarbakır Devlet Tiyatrosu ve Ankara Devlet Tiyatrosu’nda sahne almıştır.
Beni Affet, Unutma Beni, Kod Adı: Kaos, Ne Seninle Ne Sensiz gibi yapımlarda da yer alan başarılı oyuncu, ATV ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Beni Bırakma’ adlı dizideki Cengiz karakteriyle de önemli bir çıkış yakalamıştır.
Kova burcu özelliklerine sahip olan Mithat Erdemli, 1.75 metre uzunlukta ve 75 kilogram ağırlıktadır.
Mithat Erdemli’nin rol aldığı diziler:
2018 – Beni Bırakma (Cengiz) (TV Dizisi)
2011 – Beni Affet (Aziz) (TV Dizisi)
2008 – Unutma Beni (Rauf)
2007 – Kod Adı Kaos (Tevfik Ulukan) (TV Dizisi)
2006 – Hisarbuselik (Arif) (TV Dizisi)
2005 – Ne Seninle Ne Sensiz (Taşkın) (TV Dizisi)
Ad Soyad | Mithat Erdemli |
Meslek | Oyuncu |
Yaşı | 58 (1965-02-02) |
Boyu | 1,75 |
Kilosu | 75 KG |
Burcu | Kova |
Göz Rengi | Kahverengi |
Eğitim | Lisans |
Eşi | Bilinmiyor |
Sevgilisi | Bilinmiyor |
Doğum Yeri | Ankara |