Birsel Kılınçcı Kimdir?


(3) (2)
Ad Soyad Birsel Kılınçcı
Meslek Oyuncu
Yaşı 26 (1997-09-10)
Boyu -
Burcu Başak
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Eşi Yok
Sevgilisi Ali Özün Aydın
Doğum Yeri İzmir

Biyografi

Birsel Kılınçcı, 10 Eylül 1997 tarihinde İzmir’in Konak ilçesinde dünyaya gelmiştir. Orta öğretim eğitimini İzmir Karşıyaka Lisesi’nde tamamlamıştır.  

2006 yılında İzmir Bornova’da yer alan Bilimsel Tiyatro Atölyesi’nde sahne almaya başlayan Birsel Kılınçcı, 2014 yılına kadar burada hem çocuk hem de yetişkin oyunlarında yer almıştır.  

2014 ve 2015 yılları arasında İzmir Devlet Tiyatrosu’nda ses ve oyunculuk üzerine eğitim alarak kendisini geliştirmeyi sürdüren güzel oyuncu, yüksek öğretim eğitimine tam burslu olarak İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne Sanatları Performans Bölümü ile devam etmiştir.  

Üniversite eğitimi süresince oyunculuğun dışında bale, yoga, metin yazarlığı, modern dans, tiyatro ve dans teorisi gibi çeşitli alanlarda da eğitim almış ve ayrıca hem lisede hem de üniversitede çeşitli münazaralara katılarak konuşmacı olmuştur.  

Üniversite öğrenciliği döneminde tiyatro kulübü aracılığıyla BKM Mutfak ekibine dahil olan oyuncu, şimdilerde ise Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Çok Güzel Hareketler 2’ adlı komedi programı ile izleyici karşısına çıkmaktadır.  

Birsel Kılınçcı, başak burcu özelliklerine sahiptir.  

14 Şubat 2021 Pazar 14:59

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Birsel Kılınçcı
Meslek Oyuncu
Yaşı 26 (1997-09-10)
Boyu -
Burcu Başak
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Eşi Yok
Sevgilisi Ali Özün Aydın
Doğum Yeri İzmir
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler