Sancakay Ilım Morgül Kimdir?


(2) (1)
Ad Soyad Sancakay Ilım Morgül
Meslek Yarışmacı
Yaşı 27 (1997-01-30)
Boyu -
Burcu Kova
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Eşi Yok
Sevgilisi Yok
Doğum Yeri İstanbul

Biyografi

Sancakay Ilım Morgül, 30 Ocak 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İzmir ve Rize’de büyümüştür.  

Sporla ilgili olan Sancakay Ilım Morgül, ilk olarak ritmik jimnastik ile spor hayatına başlamıştır. Orta öğretim eğitimini 11’inci sınıfa kadar İzmir’de sürdürmüş ve futbol kariyerine de futsal ile başlamıştır.  

Sonrasında yeşil sahaya geçiş yapan sporcu, 12’inci sınıfta da Rizespor takımına transfer olmuş ve lise eğitimini burada tamamlamıştır, futbol kariyerini de sürdürmüştür.  

Yüksek öğretim eğitimine Karadeniz Teknik Üniversitesi Rus Dili Edebiyatı Bölümü ile devam eden Sancakay Ilım Morgül, İngilizce ve Rusça da bilmektedir.  

Sonrasında oyunculuk alanında kendisini geliştirmek isteyen futbolcu, konservatuvar tiyatro bölümü yetenek sınavlarına girmiş ve kazandıktan sonra İstanbul’a taşınmıştır.  

Günümüzde 4’üncü sınıf öğrencisi olan Sancakay Ilım Morgül, 2 sezon boyunca da Kadıköy Theatron sahnesindeki Edinburg festivalindeki Ofsayt adlı oyunda başrol olarak sahne almıştır. Öte yandan müzikle de ilgilenen oyuncu, 5 yıldır da Hayal Kahvesi ile anlaşmalı olarak vokalde sahne almaktadır. Kendi bestelerini seslendirmekte ve gitar da çalabilmektedir.

Şimdilerde ise TV 8 ekranlarında yayınlanmakta olan Survivor 2021 yarışmasına Gönüllüler Takımı’nda mücadele etmektedir.

05 Ocak 2021 Salı 18:02

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Sancakay Ilım Morgül
Meslek Yarışmacı
Yaşı 27 (1997-01-30)
Boyu -
Burcu Kova
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Eşi Yok
Sevgilisi Yok
Doğum Yeri İstanbul
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler