Yusuf Çim Kimdir?


(3) (3)
Ad Soyad Yusuf Çim
Meslek Oyuncu
Yaşı 32 (1991-09-26)
Boyu 1,88
Kilosu 79 KG
Burcu Terazi
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Eşi Yok
Sevgilisi Özge Özkaplan
Doğum Yeri İstanbul

Biyografi

Yusuf Çim, 26 Eylül 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Kökeni Giresun’a dayanmaktadır.  

Orta öğretim eğitimini Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Teknolojisi Bölümü’nde tamamlamıştır. Yüksek öğretim eğitimine Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü ile devam etmiştir. Oyunculuk alanında kendisini geliştirmek isteyen Yusuf Çim, 35,5 Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimi de almıştır.  

Çalışma hayatına 2009 yılında modellik ile başlamış ve 2011 yılında katılmış olduğu modellik yarışmasında da ikinci seçilmiştir. Sonrasında Avea ve Galatasaray Mobil reklam filmleri ile seyirci karşısına çıkmış ve tanınmaya başlamıştır.  

Eti, Blast, Castrol, Media Markt gibi reklam filmlerinde kameralar karşısına geçen yakışıklı oyuncu, ayrıca FHM dergisinin katalog çekimlerinde de yer almıştır.

2011 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasından hem önce hem de sonra çok sayıda defilede bulunan model, Günsel Ülkü, Damat, Fashion Week, Forever Young, Kiğılı, Lauren, Polo, Hatemoğlu, Mango, Tween, Marks&Spencer gibi ünlü markalar için de podyuma çıkmıştır.  

Oyunculuğunun ve modelliğinin yanı sıra müzikle de ilgili olan Yusuf Çim, 2013 yılında ‘Olsun Bi Kere’ isimli albümünü yayınlamıştır. Ve albümde Olsun Bi Kere adlı şarkısının 4 farklı versiyonu bulunmaktadır.  

Profesyonel oyunculuk kariyerine 2014 yılında ‘Ezra’ adlı dizi ile başlayan Yusuf Çim, dizideki Başkomiser Mustafa karakteriyle de büyük beğeni almıştır. Sonrasında İçimdeki Fırtına, Seven Ne Yapmaz, Servet, Hanım Köylü gibi pek çok yapımda da yer alan başarılı oyuncu, en önemli çıkışını 2015 yılında ‘Çilek Kokusu’ adlı dizi ile yaşamıştır. Dizide ise Burak karakteriyle önemli bir hayran kitlesi edinmiştir.

2015 yılında Show Tv’de yayınlanan ‘Piramit’ adlı yarışmanın sunuculuğunu üstlenen oyuncu, 2016 yılında Sibel Can ile Yılbaşı Özel’in de sunucusu olmuştur.  

Şimdilerde ise Star Tv ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Akrep’ adlı dizi ile izleyici karşısına çıkmaktadır.  

Terazi burcu özelliklerine sahip olan Yusuf Çim, 1.88 metre uzunlukta ve 79 kilogram ağırlıktadır.  

Yusuf Çim’in rol aldığı bazı diziler:

2015 - Çilek Kokusu (Burak Mazharoğlu) (TV Dizisi)

2016 - Hanım Köylü (Ferit Sabit) (TV Dizisi)

2017 Seven Ne Yapmaz (Ozan Ekinsoy) (TV Dizisi)

2018 Servet (TV Dizisi)

01 Aralık 2020 Salı 13:20

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Yusuf Çim
Meslek Oyuncu
Yaşı 32 (1991-09-26)
Boyu 1,88
Kilosu 79 KG
Burcu Terazi
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Eşi Yok
Sevgilisi Özge Özkaplan
Doğum Yeri İstanbul
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler