Kaan Yıldırım Kimdir?


(3) (0)
Ad soyad Kaan Yıldırım
Meslek Oyuncu
Yaşı 33 (1986-12-24)
Boyu 1.80
Kilosu 75 KG
Burcu Balık
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Eşi Yok
Sevgilisi Hadise
Doğum Yeri İstanbul

Biyografi

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Yüksek öğretim eğitimini İngiltere’nin başkenti Londra’da, Brunel Üniversitesi Pazarlama Bölümü’nde tamamlamıştır. Sonrasında oyunculuğa olan ilgisi sebebiyle Türkiye’ye gelerek Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde oyunculuk üzerine eğitim almaya karar vermiştir.  

Oyunculuktaki başarısı üzerine teklifler almaya başlayan yakışıklı oyuncu, ilk olarak seyirci karşısına ‘Kayıp’ isimli televizyon dizisi ile başlamıştır. Dizide Kadir rolüne hayat veren Yıldırım, bu süreçte ün edinmeyi de başarmıştır.  

Sonrasında ise ‘Ulan İstanbul’ adlı dizide rol alan başarılı oyuncu, bu dizide büyük bir hayran kitlesi edinmeyi başarmıştır.

Kaan Yıldırım, oyunculuk kariyerine başrol oyunculuğu ile devam etmiş ve 2015 yılında ‘Adı Mutluluk’ isminde bir yaz dizisinde Batu Değirmenci karakterini canlandırmıştır. Dizide başroldeki rol arkadaşı da Ezgi Eyüpoğlu’dur.  

2016 yılında ‘Kalbim Yangın Yeri’ adlı dizi ile tekrar seyirci karşısına geçen yakışıklı oyuncu, Klavye Delikanlıları ve İnsanlık Suçu gibi projelerde de yer almıştır.  

Dizi oyunculuğunun yanı sıra beyaz perdede de adını duyuran Yıldırım, 2014 yılında Ümmü Sibyan: Zifir ve 2015 yılında da ‘Yok Artık’ adlı sinema filmlerinde yapımcı görevini üstlenmiştir.  

14 Mayıs 2016 yılında Ezgi Eyüpoğlu ile Esma Sultan Yalısı’nda evlenen çift, 2019 yılının Haziran ayında ise evliliğine son vermiştir. Yakışıklı oyuncu şimdilerde ünlü şarkıcı Hadise ile birliktelik yaşamaktadır.  

Oğlak burcu olan Kaan Yıldırım, 1.80 metre uzunlukta ve 70 kilogram ağırlıktadır.  

Filmografi

  • 2013 Kayıp Kadir Yardımcı
  • 2014 Ulan İstanbul Ferdi Yardımcı
  • 2015 Adı Mutluluk Batu Başrol
  • 2016 Kalbim Yangın Yeri Volkan Başrol
  • 2017 Klavye Delikanlıları Kerem Başrol
  • 2018 İnsanlık Suçu Cemal Gökdemir Başrol
  • 2019 Halka Kaan Karabulut Başrol
  • 2019- Hekimoğlu Mehmet Ali Çağlar Başrol
08 Mayıs 2020 Cuma 15:39 - 04 Temmuz 2020 Cumartesi 14:13

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad soyad Kaan Yıldırım
Meslek Oyuncu
Yaşı 33 (1986-12-24)
Boyu 1.80
Kilosu 75 KG
Burcu Balık
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Eşi Yok
Sevgilisi Hadise
Doğum Yeri İstanbul
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler