Melis Hazal Karagöz Kimdir?


(35) (6)
Ad Soyad Melis Hazal Karagöz
Meslek Sunucu
Yaşı 32 (1992-01-01)
Boyu -
Burcu Oğlak
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Yüksek Lisans
Eşi Yok
Sevgilisi Yok
Doğum Yeri Eskişehir

Biyografi

Melis Hazal Karagöz, 1992 yılında Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. Orta öğretim eğitimini Eskişehir Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır.  

Yüksek öğretim eğitimine Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü ile devam etmiş ve sonrasında eğitimine devam etme kararı alarak Doğuş Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Bölümü’nde yüksek lisans yapmıştır.  

Lisans öğrencisi olduğu dönemde okulun medya merkezinde editörlük ve spikerlik görevlerini üstlenen Melis Hazal Karagöz, stajını da Beşiktaş Tv ve özel bir yapım şirketinde tamamlamıştır. Aynı şirkette muhabir ve sunuculuk yaptıktan sonra da Beşiktaş Tv’de muhabir olarak görev almıştır.  

Çalışmaya başladığı dönemde kendisini geliştirmek için Başkent İletişim Akademisi ve Hakan Öztürk Medya Eğitim Merkezi’nde diksiyon, spikerlik ve sunuculuk için eğitim almıştır.  

Sonrasında Eskişehir’deki yerel bir televizyon kanalında spikerlik yapan Melis Hazal Karagöz, Tele 1’de de spikerlik, editörlük ve sunuculuk yapmıştır.  

YouTube’da ‘Gerçek Ekonomi’ programının moderatörü de olan başarılı sunucu, Haber Global’de de gece spikerliği yapmış, şimdilerde ise Haber Global’de yayınlanan ‘Türkiye’de Sabah’ adlı programın sunuculuğunu üstlenmektedir.

10 Kasım 2020 Salı 11:53

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Melis Hazal Karagöz
Meslek Sunucu
Yaşı 32 (1992-01-01)
Boyu -
Burcu Oğlak
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Yüksek Lisans
Eşi Yok
Sevgilisi Yok
Doğum Yeri Eskişehir
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler