Eda Nur Hancı Kimdir?


(5) (1)
Ad Soyad Eda Nur Hancı
Meslek Oyuncu
Yaşı 28 (1996-01-23)
Boyu 1,74
Kilosu 60 KG
Burcu Kova
Göz Rengi Yeşil
Eğitim Lisans
Eşi Yok
Sevgilisi Yok
Doğum Yeri İstanbul

Biyografi

Eda Nur Hancı, 23 Ocak 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Orta öğretim eğitimini Terakki Vakfı Okulları Şişli Terakki Lisesi’nde 1 sene boyunca İngilizce hazırlık okumuş, aynı zamanda Almanca öğrenmiştir.  

Lise eğitiminin ilk yıllarında dilini daha da geliştirmek için Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri’nde kalan Hancı, öğrencilik yıllarında amatör olarak oyunculukla ilgilendiği için kendisini oyunculuk alanında geliştirmeye karar vermiştir.  

Temel Oyunculuk eğitimini Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde alan oyuncu, eğitimini tamamladıktan sonra tiyatro oyunları ile sahne almaya başlamıştır.  

Yüksek öğretim eğitimine Galatasaray Üniversitesi Felsefe Bölümü ile devam eden Hancı, bu dönemde Fransızca öğrendiği için oyun çevirileri de yapmıştır.  

Öğrencilik sürecinde doğaçlama tiyatro da yapan güzel oyuncu, bir süreliğine YouTube’da bir kanalın metin yazarı olarak çalışmıştır.  

İngilizce, Fransızca ve Almanca bilen Eda Nur Hancı, ayrıca Latince ve Eski Yunanca okuyabilmektedir.  

Arkadaşının vasıtasıyla BKM Mutfak oyuncu seçmelerine başvuru yapan Hancı, elemelerden geçerek Çok Güzel Hareketler Bunlar 2. Kuşak kadrosuna dahil olmuştur.  

Başarılı oyuncu şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Çok Güzel Hareketler 2’ adlı komedi programı ile izleyici karşısına çıkmaktadır.  

Kova burcu özelliklerine sahip olan Eda Nur Hancı, 1.74 metre uzunlukta ve 60 kilogram ağırlıktadır.  

19 Ekim 2020 Pazartesi 22:13 - 21 Ekim 2020 Çarşamba 13:43

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Eda Nur Hancı
Meslek Oyuncu
Yaşı 28 (1996-01-23)
Boyu 1,74
Kilosu 60 KG
Burcu Kova
Göz Rengi Yeşil
Eğitim Lisans
Eşi Yok
Sevgilisi Yok
Doğum Yeri İstanbul
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler