Kim Kardashian Kimdir?


(2) (0)
Ad Soyad Kim Kardashian
Meslek Oyuncu
Yaşı 43 (1980-10-21)
Boyu 1,59
Kilosu 59 KG
Burcu Terazi
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Eşi Kanye West
Sevgilisi -
Doğum Yeri ABD

Biyografi

Kim Kardashian, 21 Ekim 1980 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya Eyaleti’nde yer alan Los Angeles şehrinde dünyaya gelmiştir.  

Tanınmış bir aileye sahip olan Kardashian, Amerika’ya göç eden dördüncü jenerasyon içerisinde yer alan bir ailenin çocuğu olarak bilinmektedir.  

Babası yarı Osmanlı yarı Rus asıllı bir üçüncü jenerasyon Amerikan Ermenisi ve dünyaca ünlü hukuk danışmanı olan Avukat Robert Kardashian’dır. Annesi ise Hollanda ve İskoçya kökenli bir Amerikalı olan Kris Jenner’dır.  

3 öz kardeşi bulunan Kardashian, toplamda 9 kardeşe sahiptir. Kourtney, Khloe ve Robert öz kardeşleridir. Annesinin önceki evliliğinden 4 üvey kardeşe de sahip olan Kardashian’ın, 2 de yarı öz kardeşi bulunmaktadır. Onlar ise annesinin eski olimpiyat atlet eşi Bruce Jenner’dandır.  

Öğrencilik yıllarında bir süre babasının müzik pazarlama firmasında çalışmış ve Marymount Lisesi’nden de mezun olmuştur.  

Ermeni kırımı meselesinde Barack Obama ve devlet yönetimine bu konudaki görüşlerini iletmek için büyük bir uğraşı vermiş ve Türkiye’yi de soykırım meselesinde haksız gördüğünü ilan etmiştir. Bu anlamda Türkleri hoş karşılamadığını da belirten Kardashian, Türkiye’nin boykot edilmesini istemiştir.  

Prodüktör olan Damon Thomas ile 2000 yılında evlenen Amerika yıldızı, 2004 yılında ise boşanma kararı almıştır. Sonrasında da R&B sanatçısı olan Ray J ile yaşadığı birlikteliği ile ön plana çıkmıştır. Fakat kendisiyle birtakım hukuki olaylar ve kaset meseleleri sebebiyle davalık olmuştur.  

Amerikan futbolcusu Reggie Bush ile de bir ilişki yaşayan Kardashian’ın bu ilişkisi de uzun sürmemiştir.  

2010 yılının Ekim ayında Michael Copon ile birliktelik yaşayan yıldız, 1 yıl sonra Mayıs ayında Kris Humphries ile nişanlanma kararı almış ve bu dönemde nişan yüzüğü de çok konuşulmuştur. Aynı yıl 20 Ağustos günü Kris Humphries ile Kaliforniya Eyaleti’nde yer alan Santa Barbara yakınlarındaki Montecito Kasabası’ndaki bir malikanede de evlenmişlerdir.  

Düğün töreni, 440 kişinin ve çok sayıda ünlü yıldızın katılımıyla gerçekleşmiştir. Ve Kardashian, düğün fotoğrafları için de ‘People Dergisi’ ile bir anlaşmaya varmış ve bunun sonucunda 17.9 milyon dolar kazanç elde etmiştir.  

Kanye West ile de 2012 Nisan ayından bu yana beraberlik yaşayan Kardashian, bu birliktelikten bir kız çocuğu sahibi olmuştur. 15 Ağustos 2013 tarihinde dünyaya gelen çocuklarına ise Nort West ismini vermişlerdir.  2014 yılında ise evlenmişlerdir.

Ünlü yıldız 5 Aralık 2015 tarihinde Kanye West’ten bir de Saint West isminde erkek çocuk dünyaya getirmiştir.  

Terazi burcu özelliklerine sahip olan Kim Kardashian, 1.59 metre uzunlukta ve 59 kilogram ağırlıktadır.  

21 Kasım 2020 Cumartesi 17:23

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Kim Kardashian
Meslek Oyuncu
Yaşı 43 (1980-10-21)
Boyu 1,59
Kilosu 59 KG
Burcu Terazi
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Eşi Kanye West
Sevgilisi -
Doğum Yeri ABD
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler