Yassine Mbarek Kimdir?


Ad Soyad Yassine Mbarek
Meslek Oyuncu
Yaşı 20 (2003-11-10)
Boyu 1.68
Kilosu 72
Burcu Akrep
Doğum Yeri Tunus

Biyografi

Yassine Mbarek kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu kaç, mesleği, eğitimi ve hayatı hakkında kısaca bilgiler.

Yassine Mbarek Kimdir?

Oyuncu.

Yassine Mbarek 10 Kasım 2003 yılında Tunus’un Mahdia şehrinde dünyaya gelmiştir. Aslen Tunus uyrukludur. Çocukluğunu ailesiyle birlikte Tunus'ta geçirmiştir. İlk ve ortaokulu Tunus’ta okudu, ardından üniversite eğitimini tamamlamak için Türkiye’ye taşındı. Üç kardeş olan Yassine Mbarek'in 16 yaşında Samar Embarek adında bir kız kardeşi ve Youssef adında 3 yaşında bir erkek kardeşi vardır. Yasin Embarak, “Sharbaty” programında verdiği röportajda, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla olan ilişkisini çok önemsediği kadar soğuk ve kısa süreli ilişkileri de önemsemediğini söylemiştir.

Lisans eğitimini İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme Bölümü'nde okumaktadır. Ayrıca ek bir dal olarak oyunculuk alanını seçerek üniversitede gösterilen bazı tiyatro eserlerine dahil olmuştur.

KST Sanat Merkezi Müdürü Kemal Özerli, özellikle Türk ekranlarında ilk kez yer aldığı için Yasin’in oyunculuğundan etkilendiğini söylemiştir. Ancak kendisine sunulan fırsatı en iyi pozisyonda değerlendirdi. Asker Ozan karakterini canlandırdığı "Alparslan" dizisindeki rolüyle yönetmen Sinan Bey tarafından da sevilip sayılan Yassine, Sinan Bey’in kendisini bu işte desteklediğini ve cesaretlendirdiğini söylemiştir. 

Ancak dikkat çeken ve birçok Türk takipçiyi şok eden şey, Mamoun Bey’in kendisine üniversitede neden oyunculuk eğitimi almadığınız sorusuna Yassin’in verdiği yanıt  ailesinin Türkiye’de oyunculuk alanında okumasını reddetmesi ve işletme alanında eğitimini tamamlaması için zorlamasıydı.

Alparslan dizisinin yönetmeni Kemal Bey’e aralarındaki iyi muameleden dolayı teşekkür etmiştir. Çünkü ders çalışmakla geçirdiği bazı zamanlarda Yasin’i hesaba katıyordu. Yakışıklı sanatçı Yassin Embarek de İngilizce eğitiminde ve Türkçe çalışmalarında büyük zorluk çektiğini belirterek, konunun kendisi için tam tersi olduğunu ancak onlarla anlaşmayı başardığını yineledi.

Yassine Mbarek, Türkiye’ye sanat alanına olan sevgisi ve başından beri iş ve başarı beklentisi içinde olması nedeniyle yerleşmiştir. Başarı ile yükselen sanatçı oyunculuk çalışmalarını ise  Mayadroom Agency ile 5 yıllık bir sözleşme imzalamıştır.

Yassine Mbarek TRT 1’de verdiği röportajda, Türkçeye henüz çok hakim olamadığından dolayı ezberlediği için çekim saatlerinde çok zorlandığından bahsetmiştir. Ayrıca meslektaşları ve tüm ekip tarafından çok sevildiğini ve çok sevecen olduklarınıda dile getirmiştir.

Yassine ve Pablo, Pablo'nun üniversitede  sınıf arkadaşı olan kuzeni Canar sayesinde arkadaş olmuştur.

Yassine Mbarek'in İspanyol takımı Barcelona ile İlişkisi Nedir? 

Yassine, İspanyol takımının formasını giydiği sırada instagram hesabındaki hikayesinde oyuncu PABLO GAVI ile çok sayıda fotoğraf paylaştı. Yıl sonunda yapacağı İspanya ziyaretinin hazırlıklarına katıldı. Jawad, Yassine ve Pablo'nun çok yakın arkadaş olduklarını ve bir dostlukları olduğunu, özellikle de Pablo'nun Yassine’in sanat eserlerinin ana hayranı olduğunu ve onu Ekim ayında İstanbul’da ziyaret ettiği bilinmektedir.

Yassine Mbarek'in Boyu, Kilosu Kaç?

Yassine Mbarek 1.68 boyunda ve 72 kilodur.

Yassine Mbarek'in İnstagram Hesabı:

@yassinembarek_ isimli instagram hesabında aktif paylaşımlarda bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir: Damla Ersubaşı

 

26 Şubat 2023 Pazar 00:24 - 26 Şubat 2023 Pazar 00:54
Şehir seç
Burç seç